Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Doğaçlama

Collapse
X

• Filtre
  • Saat
  • Göster
Tümünü Sil
new posts

İnceleme Doğaçlama

merhabalar. ben doğaçlama nasıl yapılır dendi mi aklıma gamlar gelir. ben gamları biliyorum. çoğunu. yanlız videolardaki gibi akıcı çalamıyorum. kendimi nasıl geliştirebilirim **** nasıl akıcı çalabilirim. arkaya ritim koyup . şimdiden teşekkürler .

Öncelikle mesajını daha iyi anlayabilmemiz için Türkçenize biraz daha özen gösteriniz...

Yorum

Akıcı doğaçlama çalmak kulak meselesidir, zaman geçtikçe daha iyi doğaçlama yapabildiğini göreceksin çünkü kulağın gelişecek,tabi ki gamlarla ilişkisi var ama sadece gam yetmez,tecrübe gerektirir zamanla hallolacak bir mesele çok takma kafana

Yorum

Egzersizler yap her gitarı eline aldığında. Şunun gibi :

Yorum

sametx isimli üyeden alıntı Mesajı göster
          Öncelikle mesajını daha iyi anlayabilmemiz için Türkçenize biraz daha özen gösteriniz...
          evet haklısınız. özür dilerim. hızlı yazmam gerekiyordu o bakımdan yanlış yazdım.
          cevaplarınız için teşekkürler.

Yorum

Akıcı doğaçlama zor iş diil Yavaş çal çaldığını 5 kere çal akar o zaten...
            Egzersiz çok yap... Gamları biliyosan zor iş diil bence
            A mAJÖR tondan yap birşeyler. Altınada rumba ritm... Oh miss Flamenco beste yaparsın

Yorum

Arkadaşlar çok doğru söylemiş zaten. Benim de eklemek istediğim, çok şarkı dinle ve çal. Şarkı öğrenirken sololarla beraber ritim gitarı da öğren. Çünkü doğaçlama sanılanın aksine çalmaktan çok dinlemekle alakalıdır. Arkada ne çalıyor, nasıl çalıyor bunları iyi bilmen, algılayabilmen lazım. Egzersizler,gamlar senin kabiliyetini geliştirir ; güvenini artırır. Ama arkada çalanı duymazsan gürültü yaparsın ve gürültü yaptığını fark etmezsin. Bu yüzden iyi bir dinleyici olmaya çalış.

Yorum

Unconfigured Ad Widget

Collapse
              Initializing Tabs & loading Content...
              Initializing Tabs & loading Content...

Trending

Collapse

Bu kriterlere uygun sonuç bulunamadı.

Çalışıyor...
              X